Herken je dit?

  • Je brengt je kind ’s morgens vroeg naar school. Aan de poort neem je afscheid - je wenst haar tegen beter weten in een fijne dag - en geeft haar een zoen op haar wang, en je kijkt haar na terwijl ze op het schoolgebouw af loopt. Je ziet bij elke stap die ze verder zet richting de school dat haar schouders naar beneden zakken. Het wordt een klein zielig hoopje mens en je kunt haar niet helpen. Ze moet dit alleen doorstaan. Je kunt niet de hele dag naast haar blijven zitten om haar te helpen tegen pesters, maar het breekt je hart.
  • ’s Nachts houdt de zorg om je kind je wakker. Je bent doodongerust. Je kind loopt schade op van binnen door het pesten en vooral zo midden in de nacht zie je voor je wat dat pesten later allemaal voor gevolgen kan hebben.
    Gaat je kind op de middelbare straks proberen om vriendschap te kopen door mee te lopen? Gaat het drinken, roken, blowen en wie weet wat voor ergere dingen nog meer om erbij te horen? Als je maar iets wist om haar daarvoor te behoeden!
  • Als je vraagt wat er aan de hand is, zet je kind een gemaakte glimlach op en zegt ‘niks hoor!’. Dat maakt je alleen maar bezorgder, want het lijkt je geen goed teken als ze voor jou probeert te verbergen dat ze verdrietig is om het gepest. Als ze zelfs jóu niet meer veilig genoeg vindt, hoe moet het dan verder met haar?
    Je voelt je wanhopig. Het is zo’n lief kind, zo’n mooi mensje, en anderen maken haar gewoon kapot. Toen je zwanger was, wilde je haar zo graag alle mooie dingen van de wereld laten zien… maar dit gepest, daar had je haar voor willen beschermen, dat zou ze nooit moeten hoeven meemaken.
  • Toen ze laatst in de douche stond zag je dat ze weer blauwe plekken had. Je bent wanhopig en jij weet niet wat je haar kunt leren om tegen haar pesters op te kunnen om zich zelf hiertegen te kunnen beschermen. Terugschreeuwen en terug slaan is geen optie want dan wordt het alleen maar erger. Inmiddels heb je in je hoofd verschillende scenario’s wat per dag mogelijk zou kunnen gebeuren. Ook op de sportvereniging komt ze diezelfde kinderen tegen. Als jouw kind al mee mag doen, wordt ze meestal getreiterd. Ze wil er zó graag bij horen dat ze dat toelaat en dat scheurt je hart in stukken.
  • Je maakt je steeds meer zorgen om je kind, want je merkt aan allerlei kleine dingen hoe groot de spanning voor haar is. Ze doet het steeds minder goed op school. Ze komt ’s avonds elke keer haar bed uit, huilend vaak, en ze droomt van haar pesters. Ze eet niet goed en je ziet haar niet vaak meer echt vrolijk.
    Je overweegt om haar telefoon in beslag te nemen, puur om haar te beschermen, want je ziet keer op keer hoe ze in elkaar krimpt als er een berichtje op haar telefoon binnenkomt.

Hoe zou het voor je zijn als jouw kind lachend uit school naar je toe komt gerend en je enthousiast gaat vertellen wat ze die dag heeft meegemaakt en wat ze geleerd heeft in de klas, met in haar hand een uitnodiging want ze wordt weer gevraagd voor de verjaardagspartijtjes. Je ziet haar buiten spelen met de kinderen in de buurt, verstoppertje met de buut, en ze hebben de grootste lol. Ze is zorgeloos en gelukkig. Ze straalt en ze hoort erbij: op haar social media komen vooral hartjes en kleffe vriendinnenberichtjes binnen. En jij slaapt weer, en haar toekomst zie je met vertrouwen tegemoet: die komt er wel! 

Dat is echt mogelijk, ook voor jóuw kind! Gun je kind deze weerbaarheidstraining van 10 lessen, waarin het door mijn kennis weer zelfvertrouwen ontwikkelt en leert om de uitdagingen en lastige situaties voor nu en in de toekomst goed aan te kunnen. Je kind zal er voor de rest van zijn leven profijt van hebben.

Je investering is *€ 396,- ( of 4 x *€ 99,00 ).

De training bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur, voorafgegaan door een intake, en afgewisseld met twee ouderbijeenkomsten. Alle materialen zijn inbegrepen.

Als jouw kind bij mij een weerbaarheidstraining heeft gevolgd dan: 

  • rent je kind ’s morgens het schoolplein op zodra je haar bij school afzet, omdat ze zo snel mogelijk mee wil spelen met een groepje uit haar klas of omdat ze haar nieuwe vriendinnetje iets móet vertellen
  • slaap jij weer ’s nachts. Want je ziet dat je kind haar grenzen aangeeft, lekker in haar vel zit en veel meer ontspannen is dan voorheen. Fijn voor haar, én voor de rest van het gezin! Ze is volop bezig om een positief zelfbeeld te ontwikkelen en jij begint er vertrouwen in te krijgen dat ze straks ook zonder kleerscheurende puberteit doorkomt.
  • zit je ’s avond voor het slapengaan op de rand van haar bed, en neemt ze je in vertrouwen: een paar kinderen uit de klas hebben niet aardig tegen haar gedaan, en ze was eventjes bang dat het weer net zo zou gaan als vroeger. ’Maar nu wist ik hoe ik zelf moest doen, mama, en toen zei ik er iets van en ze gingen me niet pesten maar ze zeiden sorry en toen gingen we verder voetballen’. Je kijkt trots naar dat koppie op het kussen: wat een geweldig kind is het toch, en wat bén je blij dat het zo goed gaat! 
  • Natúúrlijk heeft je kind soms blauwe plekken! Bij het spelen en rennen bezeert ze zich wel eens, net als elk ander kind. Maar het zijn nooit meer blauwe plekken die iemand haar expres heeft bezorgd en dat maakt het een totaal ander verhaal. Zij laat dat gewoon niet meer toe. Of het nou op school is of op de sportvereniging, je kind staat haar mannetje en laat zich niet klein maken door een clubje populaire kinderen. Met hen wil ze niet eens meer spelen!
  • Je merkt aan alles dat het goed gaat met je kind. Ze lacht weer, haar schoolprestaties zijn weer goed en ze eet als een bootwerker. Op haar telefoon komen berichtjes van vriendjes binnen die speelafspraakjes willen maken of hartjes zetten bij haar nieuwe profielfoto – zo is social media haast leuk, en je geniet van je kind dat zo lekker in haar vel zit.

Kortom: een praktische training vol direct toepasbare handvatten! Waar wacht je nog op? Klik op onderstaande knop en meld je kind meteen aan.

* Alle bedragen zijn exclusief btw; bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van de individuele training verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Kindercoachpraktijk 2.0 en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.