" Don't fence me in "

Ik bied professionele begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met ADHD. Ik kijk vooral naar de mogelijkheden en talenten van mijn cliënten en ondersteun bij het aanbrengen van structuur.  Mijn doel is om de ADHD problematiek te verminderen en ik geef je het vertrouwen om te mogen zijn wie je bent.

De klachten, beleving en hulpvragen van mensen met ADHD kunnen sterk uiteen lopen. Kinderen, jongeren en volwassenen met ADHD kunnen problemen ondervinden op school, werk, in privésituaties of in relaties.
Mensen met ADHD proberen te voldoen aan de maatschappelijke norm. Ik weet omdat ik ervaringsdeskundige ben dat ik je niet nog verder in een hokje moet stoppen, maar juist weer meer ruimte moet geven. Door een positieve benadering te kiezen en een omgeving te creëren waarin jij zelf mag ontdekken wie jij bent en wil zijn, los van je "tekortkomingen".

Als ADHD coach kan ik een behandelplan op maat aanbieden om het volle emmertje in je hoofd te legen. Ik geef je praktische handvatten door het geven van instructies, het maken van duidelijke afspraken, sociale interactie en het werken met sterke kanten. Met oefeningen help ik je om je vaardigheden te versterken. Ik ben bedreven om verder te kijken dan het ADHD-gedrag. Ik begrijp je overprikkelde brein, herken onderprikkeling en ik stuur je bij.

Als gediplomeerd Kindercoach en gediplomeerd ADHD coach gebruik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van opvoed-coaching, ADHD in het onderwijs, jobcoaching en in de relationele communicatie.